Gode ideer til wellnessophold på Sjælland

Når man skal afsted på et wellness-ophold, kræver det nogle gange noget inspiration at finde det rigtige sted. Her kan du få lidt hjælp og nogle gode ideer til gode hoteller, der tilbyder wellness i det sjællandske.

Vi lægger ud i Præstø i det sydøstlige Sjælland, hvor Hotel Frederiksminde byder på et decideret wellness-ophold. Den tager udgangspunkt i en luksussuite og kombineres med en ansigtsbehandling, der enten har relax eller refresh som tema. Der er desuden mulighed for yderligere massage, krops- eller ansigtsbehandling og kurbade.
Prisen ligger på 1.995 kr. per person.

Hos Villa Fjordhøj i Skælskør på Midtsjælland er der mulighed for at vælge en lang række behandlinger, lige fra massage, mudderbad og fodbehandling til forskellige former for hokus-pokus og overtro som healing, soulreading og fantasirejse. Priserne for overnatning er lave og begynder ved 1.100 kroner for et dobbeltværelse. Behandlingerne koster fra 300 kroner for 45 minutter og opefter.

Kappelangaarden i Køge er et behandlingssted med fokus på wellness. De tilbyder en stribe forskellige former for massage, bad, spa og ansigtsbehandling. Hvis man vil have et rigtigt wellness-ophold ud af det, tilbyder de også en kombineret pakke med Hotel Niels Juel, som ligger tæt på.

Hvis du vil læse mere om de nævnte tilbud, kan du klikke her:
Hotel Frederiksminde

Villa Fjordhøj

Kappelangaarden